Bestellen & retourneren

Levering
Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Binnen Nederland worden deze doorgaans de volgende werkdag geleverd. De verzending is boven een bestelbedrag van €45,- gratis. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €4,50 voor bezorging bij een afhaalpunt en €5,75 voor bezorging aan huis. Kies je voor bezorging bij een afhaalpunt? Je pakketje wordt standaard bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt bezorgd. Met de track & trace die je via de mail ontvangt kan je zien welk afhaalpunt dit is.


Ruilen en retourneren
Je hebt bij Braaf en Stout het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Stuur hiervoor binnen 14 dagen een mailtje naar info@braafenstout.nl onder vermelding van jouw bestelnummer en de artikelen die je wenst te retourneren. Binnen de bedenktermijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel zou doen. Let erop dat het product onbeschadigd is en, zover mogelijk, in originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Let op: retourneren is op eigen kosten. Het bedrag van de geretourneerde producten wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst op je rekening teruggestort. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen. Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij aankopen die gedaan zijn bij workshops aan huis.


In verband met hygiëne kunnen onderstaande artikelen uitsluitend geretourneerd worden wanneer de verpakking (én aanwezige verzegeling) waarin deze geleverd zijn volledig intact is en de artikelen ongebruikt zijn:

  • sextoys, waaronder vibrators en dildo’s
  • condooms, zeepjes, glijmiddelen en massagemiddelen

Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Braaf en Stout te worden gemeld. Wij zullen dan contact opnemen om het product om te ruilen, te repareren of retour te nemen.