Bestellen & retourneren

Levering
Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur zijn geplaatst, worden doorgaans dezelfde dag verzonden in een neutrale verpakking. Er staat geen naam, logo of adres op van Braaf en Stout. Binnen Nederland worden bestellingen meestal binnen twee werkdagen geleverd. Verzending van pakketpost is gratis. Brievenbuspost (zeepjes, oral sex candy) is uitgesloten van gratis verzending.
Bij verzending naar België bedragen de verzendkosten 5,75.


Ruilen en retourneren
Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Stuur hiervoor binnen 14 dagen een mail naar info@braafenstout.nl onder vermelding van jouw bestelnummer en de artikelen die je wenst te retourneren. Binnen de bedenktermijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel zou doen. Let erop dat het product onbeschadigd is en in originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Let op: retourneren is op eigen kosten. Het bedrag van de geretourneerde producten wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst op je rekening teruggestort. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen.


In verband met hygiëne kunnen onderstaande artikelen uitsluitend geretourneerd worden wanneer de verpakking (en aanwezige verzegeling) waarin deze geleverd zijn volledig intact is en de artikelen ongebruikt zijn:

  • sextoys, waaronder vibrators en dildo’s
  • zeepjes, glijmiddelen en massagemiddelen

Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Braaf en Stout te worden gemeld via info@braafenstout.nl. We zullen dan contact opnemen om tot een oplossing te komen.