Je geld verdienen met aftrekken

27 aug Je geld verdienen met aftrekken

“Wat?!” De eerste reactie op de vraag wat ik doe voor de kost is vaak totale verbazing. En verwarring. Ja, ik geef aftrekworkshops. Nu doe ik nog wel meer dan dildo’s aftrekken, maar met name deze bezigheid doet de oren klapperen.

Voor mij is dat heel normaal. Voor mij is seks en alles daaromheen trouwens heel normaal. Niks om krampachtig over te doen. Nu heeft een workshop aftrekken overigens niet zoveel met seks te maken, maar alles met fun en entertainment. Want zeg nou zelf, met een stel vriendinnen bij elkaar zitten en vervolgens allemaal een grote gekleurde dildo voor je neus krijgen is toch gewoon hilarisch?

Maar dat ik ieder weekend op pad ga met mijn grote panterprint-koffer, gevuld met dildo’s en seksspeeltjes, wekt toch veel fronsende wenkbrauwen op. Soms zelfs een vleugje afschuw. En ik begrijp dat geld verdienen met aftrekken niet de standaard is. Maar mijn werk is net zo goed betekenisvol, belangrijk en succesvol. Uiteindelijk zijn alle verdiensten een kwestie van optellen en aftrekken 😉