Verrassend leerzaam!

Workshop Handjob

Tijdens deze workshop leer je alle fijne kneepjes van het aftrekken en kan je een man voortaan de beste aftrekbeurt van zijn leven geven. Je denkt misschien: wat kan je er allemaal mee doen? Er zijn hele leuke trucjes, die zelfs een man vaak niet kent, waarmee je hem hele fijne sensaties kan geven. Maar het is vooral gewoon een hele gezellige middag of avond samen met je vriendinnen!

Workshop Aftrekken
Handjob Workshop

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop Handjob duurt ongeveer twee uur. Hoe lang we precies bezig zijn is een beetje afhankelijk van de groep en de groepsgrootte. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vaste eindtijd af te spreken.

Hoe werkt het?

De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Je nodigt een groepje vriendinnen uit, zorgt voor een hapje en een drankje en een grote tafel en wij zorgen voor de rest.
Onze consulente komt op het afgesproken tijdstip met alle attributen voor de workshop. Zij laat jullie allerlei technieken en trucjes zien waarmee je een man kunt aftrekken en jullie oefenen daarmee. Dit zorgt vaak voor een grappige sfeer en meestal is het voor iedereen zeer verrassend en leerzaam!

Handjob Workshop

Kosten

Prijs voor groepen t/m 10 personen: €225,- (vast basisbedrag). Voor iedere persoon extra komt daar €20 per persoon bij.

Rekenvoorbeeld: voor een groep van 14 personen betaal je €225,- + (4 x €20) = €305. Dat is dus maar €21,79 per persoon. Een schijntje voor de waardevolle informatie die je tijdens de workshop opsteekt! En je vriend wil vast wel bijdragen in de kosten ..

Buiten deze kosten betaal je geen (reiskosten)vergoedingen. Het enige dat we vragen is een vergoeding van eventuele parkeerkosten.

Diploma Handjob

Na het succesvol afronden van de workshop ontvang je een diploma waar je naam op staat. Deze kan je boven je bed hangen zodat elke man die je slaapkamer betreedt weet wat hem te wachten staat ..

Handjob Workshop
Handjob Workshop

Speeltjes

Na afloop van de workshop kan je bij de consulente eventueel nog een ‘souvenirtje’ aanschaffen. Dit zijn speeltjes die we tijdens de workshop hebben gebruikt en na betaling kan je deze gelijk mee naar huis nemen.

Werkgebied en Tijden

We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven workshops op iedere dag van de week en ieder moment van de dag (als de beschikbaarheid van de consulentes dat toelaat).

Handjob Workshop

Voor elke gelegenheid

De workshop Handjob is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest, dispuut, vriendinnenweekend, bedrijfsuitje .. of natuurlijk gewoon omdat het leuk en leerzaam is!

Reserveer vrijblijvend!

Vul het formulier in en reserveer vrijblijvend een datum. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen/whatsappen via 06 25 35 85 74 of mailen naar info@braafenstout.nl.