Verrassend leerzaam!

Workshop Handjob

Tijdens deze workshop leer je alle fijne kneepjes van het aftrekken en kun je een man voortaan de beste aftrekbeurt van zijn leven geven. Je denkt misschien: hoe moeilijk kan dat nou zijn? Maar er zijn hele leuke trucjes die zelfs een man vaak niet kent, waarmee je hem hele fijne sensaties kunt brengen. En daarnaast is het gewoon een hele gezellige middag of avond met je vriendinnen!

Workshop Aftrekken
Handjob Workshop

Hoe lang duurt de workshop?

De Workshop Handjob duurt ongeveer twee uur. Hoe lang we precies bezig zijn, is een beetje afhankelijk van de groep en de groepsgrootte. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vaste eindtijd af te spreken.

Hoe werkt het?

De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Je nodigt een groepje vriendinnen uit, zorgt voor een hapje en een drankje en een grote tafel en wij zorgen voor de rest.
Onze consulente komt op het afgesproken tijdstip met alle attributen voor de workshop. Zij laat jullie allerlei technieken en trucjes zien waarmee je een man kunt aftrekken en jullie oefenen daarmee. Dit zorgt vaak voor een grappige sfeer en meestal is het voor iedereen zeer verrassend en leerzaam!

Handjob Workshop

Kosten

Prijs voor groepen t/m 10 personen: €225,- (vast basisbedrag). Voor iedere persoon extra komt daar €20 per persoon bij.

Rekenvoorbeeld: voor een groep van 14 personen betaal je €225,- + (4 x €20) = €305. Dat is dus maar €21,79 per persoon. Een schijntje voor de waardevolle informatie die je tijdens de workshop opsteekt! En je vriend wil vast wel bijdragen in de kosten…

Buiten deze kosten betaal je geen (reiskosten)vergoedingen, het enige wat we vragen is een vergoeding van eventuele parkeerkosten.

Handjob Diploma

Bij afronding van de workshop ontvang je een Handjob Diploma waar je naam op staat. Deze kun je boven je bed hangen zodat elke man die je slaapkamer betreedt weet wat hem te wachten staat…

Handjob Workshop
Handjob Workshop

Attributen

Na afloop van de workshop kun je bij de consulente de attributen aanschaffen die we tijdens de workshop hebben gebruikt (en na betaling gelijk mee naar huis nemen). Zorg dus dat je contant geld bij je hebt.

Werkgebied en Tijden

We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven party’s op iedere dag van de week en ieder moment van de dag (als de beschikbaarheid van de consulentes dat toelaat).

Handjob Workshop

Voor elke gelegenheid

De Workshop Handjob is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest, dispuut, afscheid van een collega… of natuurlijk gewoon omdat het leuk en leerzaam is!

Reserveer vrijblijvend!

Vul het formulier in en reserveer vrijblijvend een datum. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen 06 – 51 87 86 47 of mailen: info@braafenstout.nl.