Verrassend leerzaam!

Workshop Handjob


Tijdens deze vrouwvriendelijke Workshop Handjob leer je alle fijne kneepjes van het aftrekken. Er zijn heel veel leuke trucjes, die zelfs hij vaak niet kent, waar je hem helemaal gek mee kunt maken. Maar een cursus aftrekken is vooral ook een hilarische ervaring met je vriendinnen.

Workshop Aftrekken
Handjob Workshop

Hoe lang duurt de workshop?


De Workshop Handjob duurt ongeveer twee uur. In die tijd komen maar liefst 21(!) technieken aan bod en worden er populaire speeltjes en glijmiddelen uit ons assortiment gedemonstreerd. De workshop wordt afgerond met een officiële diploma-uitreiking.

Hoe gaat het in zijn werk?


De workshop vindt plaats bij jou thuis of een andere locatie naar keuze. Je zorgt voor gezelschap, een tafel en een drankje en wij zorgen voor de rest. Onze consulente verschijnt op het afgesproken tijdstip met een koffer vol attributen op jullie locatie. Na de introductie krijgt ieder een vrolijk gekleurde dildo voor zijn/haar neus om alle technieken en trucjes op te oefenen. Dit zorgt natuurlijk direct voor een hilarische sfeer.

Handjob Workshop

Kosten


Prijs voor groepen t/m 10 deelnemers: 250,- (vast basisbedrag). Voor iedere extra deelnemer komt daar 20,- bij.

Rekenvoorbeeld: voor een groep van 15 deelnemers betaal je 250,- + (5 x 20,-) = 350,-.
Dat is dus ongeveer 23,- per persoon. We vragen geen reiskostenvergoeding binnen de Nederland. Parkeerkosten zitten niet bij de prijs inbegrepen.


Actie! Boek je de workshop doordeweeks (maandag t/m donderdag)? Dan ontvang je maar liefst €50,- korting op de totaalprijs.


Vrijgezellenfeest of verjaardag? Om de workshop extra leuk af te sluiten is het mogelijk om vooraf een knalroze en goedgevulde goodiebag voor de bride to be of de jarige te reserveren.

Diploma Handjob


Na het succesvol afronden van de workshop volgt een officiële diploma-uitreiking en ontvang je een persoonlijk diploma met jouw naam. Deze kan je bijvoorbeeld boven je bed hangen.

Handjob Workshop
Handjob Workshop

Speeltjes


Na afloop van de workshop kan je bij de consulente eventueel nog iets aanschaffen. Dit zijn de speeltjes en producten die tijdens de workshop zijn gedemonstreerd en na betaling krijg je deze meteen mee.

Werkgebied en tijden


We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven workshops op iedere dag van de week en op ieder tijdstip (indien de beschikbaarheid dat toelaat).

Locatie in België of Duitsland? Ook dat is geen punt. Tegen een kleine reiskostenvergoeding komen we gewoon naar je toe.

Handjob Workshop

Voor elke gelegenheid


De Workshop Handjob is bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, studentenvereniging, vriendinnenweekend of een themafeest. Of gewoon zomaar omdat het altijd leuk en leerzaam is!

Reserveer vrijblijvend!


Met een paar klikken reserveer je snel en vrijblijvend een datum. Wij nemen dan doorgaans binnen 24 uur contact met je op om te laten weten of jullie gewenste datum/tijd beschikbaar is en om eventuele vragen te beantwoorden. Je kan ons ook direct bellen/whatsappen via +31625358574 of mailen naar info@braafenstout.nl.