Verrassend leerzaam!

Workshop Handjob


Tijdens deze workshop Handjob leer je alle fijne kneepjes van het aftrekken. Er zijn heel veel leuke trucjes, die zelfs een man vaak niet kent, waarmee je hem helemaal gek kunt maken. Maar bovenal is het een middag of avond lachen-gieren-brullen met je vriendinnen!

Workshop Aftrekken
Handjob Workshop

Hoe lang duurt de workshop?


De workshop Handjob duurt ongeveer 2 uur. Hoe lang we precies bezig zijn is een beetje afhankelijk van de groep en de groepsgrootte. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vaste eindtijd af te spreken.

Hoe gaat het in zijn werk?


De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Je nodigt een groepje vriendinnen uit, zorgt voor een hapje en een drankje en wij zorgen voor de rest!

Onze consulente verschijnt op het afgesproken tijdstip met een koffer vol attributen op jullie locatie. Na de introductie krijgt ieder een vrolijk gekleurde dildo voor zijn/haar neus om alle technieken en tructjes op te oefenen. Dit zorgt eigenlijk altijd voor een hilarische sfeer! Tussen de technieken door demonstreert de consulente een aantal populaire speeltjes uit ons assortiment.

Handjob Workshop

Kosten


Prijs voor groepen t/m 10 personen: €200,- (vast basisbedrag). Voor iedere persoon extra komt daar €18 per persoon bij.

Rekenvoorbeeld: voor een groep van 14 personen betaal je €200,- + (4 x €18) = €272. Dat is dus €19,40 per persoon.

Buiten deze kosten betaal je geen (reiskosten)vergoedingen binnen Nederland. Het enige wat we vragen is een vergoeding voor eventuele parkeerkosten op locatie.


Wist je dat? Wij de workshop Handjob nu ook live via Teams verzorgen? Ontvang van tevoren jullie workshoppakket en schakel op de dag zelf live in vanaf je laptop of telefoon. Extra leuk: de attributen uit het workshoppakket mag je na afloop houden! Duur: 1,5 uur. Groepsgrootte: vanaf 5 personen. Prijs: €17,50 p.p. excl. verzendkosten pakket t.w.v. €5,75 (verzenden naar één adres = eenmalige verzendkosten)

Diploma Handjob


Na het succesvol afronden van de workshop volgt een officiële diploma-uitreiking en ontvang je een persoonlijk diploma met jouw naam. Deze kan je bijvoorbeeld boven je bed hangen zodat iedere bedpartner die je slaapkamer betreedt weet wat hem te wachten staat.

Handjob Workshop
Handjob Workshop

Speeltjes


Na afloop van de workshop kan je bij de consulente eventueel nog een ‘souvenirtje’ aanschaffen. Dit zijn de speeltjes die we tijdens de workshop hebben laten zien en na betaling kan je deze gelijk mee naar huis nemen. De nadruk ligt overigens niet op het kopen van producten.

Werkgebied en tijden


We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven workshops op iedere dag van de week en op ieder tijdstip (indien de beschikbaarheid van de consulentes dat toelaat uiteraard).

Handjob Workshop

Voor elke gelegenheid


De workshop Handjob is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardag, dispuutsactiviteit, vriendinnenweekend, bedrijfsuitje.. Of natuurlijk zomaar omdat het gewoon leuk en leerzaam is!

Reserveer vrijblijvend!


Met een paar klikken reserveer je snel en vrijblijvend een datum. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om te laten weten of jullie gewenste datum/tijd beschikbaar is en om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons ook direct bellen/whatsappen via 06 25 35 85 74 of mailen naar info@braafenstout.nl.