Verrassend leerzaam!

Workshop Handjob


Tijdens deze workshop Handjob leer je alle fijne kneepjes van het aftrekken. Er zijn heel veel leuke trucjes, die zelfs een man vaak niet kent, waarmee je hem helemaal gek kunt maken. Maar bovenal is het een middag of avond vol plezier met de meiden en een herinnering waar jullie nog lang over na zullen praten.

Workshop Aftrekken
Handjob Workshop

Hoe lang duurt de workshop?


De workshop Handjob duurt twee uur. In die tijd oefenen we maar liefst 21(!) technieken, demonstreren we populaire speeltjes uit ons assortiment en sluiten we de workshop af met een officiële diploma-uitreiking.

Hoe gaat het in zijn werk?


De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Je nodigt een groepje vriendinnen uit, zorgt voor een tafel, een hapje en een drankje en wij zorgen voor de rest.


Onze consulente verschijnt op het afgesproken tijdstip met een koffer vol attributen op jullie locatie. Na de introductie krijgt ieder een vrolijk gekleurde dildo voor zijn/haar neus om alle technieken en trucjes op te oefenen. Dit zorgt vrijwel direct voor een hilarische sfeer.

Handjob Workshop

Kosten


Prijs voor groepen t/m 10 personen: €225 (vast basisbedrag). Voor iedere extra deelnemer komt daar €20 bij.

Rekenvoorbeeld: voor een groep van 14 personen betaal je €225 + (4 x €20) = €305. Dat is dus €21 per persoon. Een schijntje voor het plezier en de waardevolle informatie die je tijdens deze workshop opsteekt!

Buiten deze kosten betaal je geen (reiskosten)vergoedingen binnen Nederland. Het enige wat we vragen is een vergoeding van eventuele parkeerkosten op locatie.


Vrijgezellenfeest of verjaardag? Om de workshop helemaal leuk af te sluiten is het mogelijk om vooraf een goodiebag voor de bride to be of de jarige te reserveren voor ieder gewenst budget. Liever goodiebags voor alle gasten? Ook dat is mogelijk vanaf €7,50 per persoon.

Diploma Handjob


Na het succesvol afronden van de workshop volgt een officiële diploma-uitreiking en ontvang je een persoonlijk diploma met jouw naam. Deze kan je bijvoorbeeld boven je bed hangen zodat iedere bedpartner die je slaapkamer betreedt weet wat hem te wachten staat.

Handjob Workshop
Handjob Workshop

Speeltjes


Na afloop van de workshop kan je bij de consulente eventueel nog iets aanschaffen. Dit zijn de speeltjes die we tijdens de workshop hebben laten zien en na betaling kan je deze gelijk mee naar huis nemen. De nadruk ligt bij ons overigens niet op het verkopen.

Werkgebied en tijden


We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven workshops op iedere dag van de week en op ieder tijdstip (indien de beschikbaarheid van de consulentes dat toelaat).

Locatie in België of Duitsland? Ook dat is geen punt. Tegen een kleine reiskostenvergoeding komen wij naar jullie toe.

Handjob Workshop

Voor elke gelegenheid


De workshop Handjob is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardag, clubactiviteit, vriendinnenweekend, bedrijfsuitje. Of zomaar omdat het gewoon leuk en leerzaam is!

Reserveer vrijblijvend!


Met een paar klikken reserveer je snel en vrijblijvend een datum. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om te laten weten of jullie gewenste datum/tijd beschikbaar is en om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons ook direct bellen/whatsappen via +31 (0)625358574 of mailen naar info@braafenstout.nl.