Vol verrassingen!
Erotische Homeparty

Workshop Sexpert


Weet jij alles over seks en ben jij dus een echte sexpert, of kan jouw kennis nog wel wat bijgespijkerd worden? Doe mee met een hilarische stoelendans en strijd tegen elkaar tijdens De Grote Seksquiz en een ronde penisringwerpen! Daarnaast ontdekken jullie onze smaakvolle speeltjes, glijmiddelen, massagekaarsen en nog veel meer. De workshop Sexpert is een uitdagende avond (of middag) samen met je vriendinnen. In de vertrouwde omgeving van bijvoorbeeld je eigen huis kom je verrassende dingen te weten, over jezelf en van elkaar!

Hoe werkt het?


De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Je nodigt een groepje vriendinnen uit, zorgt voor een hapje en een drankje en wij zorgen voor de rest.
Onze consulente komt op het afgesproken tijdstip met alle attributen voor de workshop. Zij zal een hoop vertellen en demonstreren waarbij jullie zelf ook aan het werk worden gezet. Het geheel zorgt vaak voor een hilarische sfeer en de ervaring is zeer verrassend en leerzaam!

Workshop Aftrekken

Smaakvolle speeltjes


De consulente demonstreert gedurende de workshop allerlei producten. Dit zijn populaire producten uit ons assortiment. De consulente heeft niet alleen speeltjes bij maar ook glijmiddelen, massagemiddelen, opwindende gels en meer. Jullie kunnen onze producten uitgebreid bekijken en na afloop naar gelieve aanschaffen. Er is geen afnameverplichting.

Hoe lang duurt de workshop?


De workshop Sexpert duurt ongeveer twee uur. Hoe lang we precies bezig zijn, is een beetje afhankelijk van de groep en de groepsgrootte. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vaste eindtijd af te spreken.

Erotische Homeparty
Erotische Homeparty

Kosten


Prijs voor groepen t/m 10 personen: €150 (vast basisbedrag). Voor iedere persoon extra komt daar €10 per persoon bij.
Rekenvoorbeeld: voor een groep van 14 personen betaal je €150 + (4 x €10) = €190. Dat is dus €13,- per persoon. Een schijntje voor het plezier en de waardevolle informatie die je tijdens de workshop opsteekt!

Buiten deze kosten betaal je geen (reiskosten)vergoedingen binnen Nederland. Het enige wat we vragen is een vergoeding van eventuele parkeerkosten.

Werkgebied en tijden


We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven workshops op iedere dag van de week en ieder moment van de dag (als de beschikbaarheid van de consulentes dat toelaat).

Voor elke gelegenheid


Je kunt natuurlijk spontaan een workshop Sexpert reserveren, maar ook voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest, als clubactiviteit, bedrijfsuitje. Er is altijd wel een reden voor een avond of middag vol humor!

Reserveer vrijblijvend!


Met een paar klikken reserveer je snel en vrijblijvend een datum. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om te laten weten of jullie gewenste datum/tijd beschikbaar is en om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ook direct bellen/whatsappen via +31 (0)625358574 of mailen naar info@braafenstout.nl.