Vol verrassingen!
Erotische Homeparty

Workshop Sexpert

Weet jij alles over seks en ben jij dus een echte sexpert, of kan jouw kennis nog wel een beetje bijgespijkerd worden? Doe mee met een hilarische stoelendans, strijd tegen elkaar tijdens de seksquiz en een rondje penisringwerpen én ontdek onze smaakvolle speeltjes! De workshop Sexpert is een uitdagende avond (of middag) samen met je vriendinnen. In de vertrouwde omgeving van bijvoorbeeld je eigen huis kom je verrassende dingen te weten, over jezelf en van elkaar!

Hoe werkt het?

De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Je nodigt een groepje vriendinnen uit, zorgt voor een hapje en een drankje en een grote tafel en wij zorgen voor de rest.
Onze consulente komt op het afgesproken tijdstip met alle attributen voor de workshop. Zij behandelt verschillende gebieden van seksualiteit waarbij jullie zelf ook aan het werk worden gezet. Het geheel zorgt vaak voor een grappige sfeer en meestal is het voor iedereen zeer verrassend en leerzaam!

Workshop Aftrekken

Smaakvolle speeltjes

De consulente demonstreert gedurende de workshop allerlei producten. Dit zijn smaakvolle producten in alle prijsklassen. Ze heeft niet alleen maar speeltjes bij zich maar ook glijmiddelen, massagemiddelen, spellen, boeken en meer. Jullie kunnen onze producten uitgebreid bekijken en na afloop naar gelieve aanschaffen. Er is geen afnameverplichting.

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop Sexpert duurt ongeveer twee uur. Hoe lang we precies bezig zijn, is een beetje afhankelijk van de groep en de groepsgrootte. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vaste eindtijd af te spreken.

Erotische Homeparty
Erotische Homeparty

Kosten

Prijs voor groepen t/m 10 personen: €125,- (vast basisbedrag). Voor iedere persoon extra komt daar €10,- per persoon bij.
Rekenvoorbeeld: voor een groep van 12 personen betaal je €125,- + (2 x €10,-) = €145,-. Dat is dus maar €12,08 per persoon. Een schijntje voor het plezier en de waardevolle informatie die je tijdens de workshop opsteekt!
Buiten deze kosten betaal je geen (reiskosten)vergoedingen, het enige wat we vragen is een vergoeding van eventuele parkeerkosten.

Werkgebied en tijden

We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven workshops op iedere dag van de week en ieder moment van de dag (als de beschikbaarheid van de consulentes dat toelaat).

Voor elke gelegenheid

Je kunt natuurlijk spontaan de workshop Sexpert organiseren, maar ook voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, dispuut, vriendinnenweekend, bedrijfsuitje.. er is altijd wel een reden voor een avond of middag vol humor!

Reserveer vrijblijvend!

Vul het formulier in en reserveer vrijblijvend een datum. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen/whatsappen via 06 25 35 85 74 of mailen naar info@braafenstout.nl.