Vrijgezellenfeestjes

Workshop Aftrekken

25 okt Vrijgezellenfeestjes

Als ik de tuin inloop, hoor ik binnen al een hoop gelach en gepraat. Vrijgezellenfeestjes zijn altijd gezellig, dus ik heb er zin in vanavond! Zo ik aanbel, gaat het gelach over in gegil en gegiechel. Er wordt opengedaan en in de gang vraag ik of de bruid weet wat we vanavond gaan doen. Dat weet ze niet.

Ik loop de woonkamer binnen en zet mijn tas met spullen voor de workshop om de hoek. De bruid kijkt me nieuwsgierig aan en wil natuurlijk weten waarom ik op haar vrijgezellenfeestje ben! Ik zeg nog even niks en stel me voor. De vriendinnen houden de spanning er nog even in en blinddoeken de bruid-to-be. Mooie gelegenheid om alles klaar te gaan zetten.

Op de glazen eetkamertafel zet ik tien dildo’s en tubes glijmiddel neer. Dan leg ik bij iedere dildo nog een roze of groene kralenketting. De bruid wordt geblinddoekt aan tafel gezet. Als ze eindelijk mag kijken, begint ze hard te lachen. Alle dames nemen plaats en de Workshop Handjob kan beginnen!

Meestal begin ik met een ‘piemelquiz’, leuke weetjes over mannen en hun piemels. Vooral de vraag: ‘Hoeveel meter is het wereldrecord spermaspuiten?’ levert een hoop reacties op! Na de quiz leg ik iets uit over de anatomie van de penis. Bijvoorbeeld waar het gevoeligste plekje zit. Daarna is het tijd voor de 21 technieken voor een goede handjob. Eén tip kan ik je nu vast geven: lekker veel glijmiddel gebruiken.

De vrouwen doen enthousiast mee en de tijd vliegt voorbij. Nadat iedereen weet wat ‘de vlinder’, ‘het kommetje’ en ‘de charlston’ is, overhoor ik ze. Heeft iedereen een beetje opgelet? Kunnen ze de technieken herhalen? Gelukkig wel! Na afloop schrijf ik de diploma’s uit en worden er nog wat foto’s gemaakt met de dildo’s.

Met een blij gevoel loop ik weer naar mijn auto. Het is toch elke keer weer ontzettend leuk om te doen!