Let op: wij bieden geen Erotische Homeparty meer. Daarvoor in de plaats is de nóg leukere Workshop Sexpert gekomen.
Erotische Homeparty

Erotische Homeparty

Een Erotische Homeparty van Braaf en Stout is een leuke avond (of middag) met je vriendinnen, waarbij je in de vertrouwde omgeving van (bijvoorbeeld) je eigen huis op je gemak allerlei stoute artikelen kunt beoordelen. Ons assortiment onderscheidt zich van anderen door de smaakvolle producten met een goede prijs/kwaliteit-verhouding en ruime keuze voor iedere portemonnee.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een Erotische Homeparty van Braaf en Stout zorg je voor een leuke groep en locatie. Onze consulente komt op het afgesproken tijdstip. Zij neemt alle artikelen uit ons assortiment mee om jullie te demonstreren. Dit zijn producten in alle prijsklassen. Ze heeft niet alleen speeltjes bij zich, maar ook lingerie, glijmiddelen, spellen, boeken en meer.
Na de demonstratie kunnen jullie de artikelen uitgebreid beoordelen (bekijken, niet gebruiken ☺) en naar gelieve bestellen via het bestelformulier.

Workshop Aftrekken

Tijdsduur

Een party duurt gemiddeld drie uur, de tijd is een beetje afhankelijk van de groep en de groepsgrootte. Het is ook mogelijk om een vaste eindtijd af te spreken.

Kosten

Een Erotische Homeparty is gratis. Er zijn geen (reiskosten)vergoedingen en geen afnameverplichtingen, het enige wat we vragen is een vergoeding van eventuele parkeerkosten.
Voor speciale gelegenheden (zoals vrijgezellenfeesten, studentenfeesten en verjaardagen) vragen we een vergoeding van €100,- en eventuele parkeerkosten. Dit bedrag wordt na de party contant met de consulente afgerekend. Mocht er tijdens de party voor meer dan €300,- aan artikelen besteld worden, dan vervalt de vergoeding van €100,-.

Erotische Homeparty
Erotische Homeparty

Beloning gastvrouw

De gastvrouw krijgt van ons altijd een cadeautje als dank voor het organiseren van de party. Zij krijgt een artikel uit het assortiment naar keuze, de waarde hiervan wordt bepaald door de hoogte van de omzet van de avond. Nog een reden om veel vriendinnen uit te nodigen: hoe meer bestellingen, hoe waardevoller je cadeau.

Werkgebied en Tijden

We hebben consulentes door praktisch heel Nederland. We geven party’s op iedere dag van de week en ieder moment van de dag (als de beschikbaarheid van de consulentes dat toelaat).

Erotische Homeparty

Voor elke gelegenheid

Je kunt natuurlijk spontaan een party organiseren, maar ook voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, dispuut, afscheid van een collega.. er is altijd wel een reden voor een feestje!

Reserveer vrijblijvend!

Vul het formulier in en reserveer vrijblijvend een datum. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen 06 – 51 87 86 47 of mailen: info@braafenstout.nl.